Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Am inceput sa folosesc lapte integral si a facut diaree. Ce alt tip de lapte imi recomandati?

Raspuns mamica: "Daca de la laptele integral a facut diaree inseamna ca organismul copilului nu il tolereaza asa ca trebuie sa il schimbati clar. Dar mai intai incercati sa treceti si pe la medicul pediatru al copilului si sa il intrebati si pe el ca sa va spuna ce ar trebui sa ii cumparati si cu ce sa ii inlocuiti laptele. Poate cu un lapte praf fara lactoza."

Raspuns mamica: "Poate ca laptele a fost prea concentrat? Intai incearca sa determina cauza. Daca esti sigura ca e de la lapte, eu zic sa mergi la medic, deoarece el iti poate recomanda un produs bun pentru bebe. Daca are intoleranta la lactoza, e mai dificil. Dar daca e ceva temporar, poti incerca peste 2 luni sa-i dai din nou lapte integral. S-ar putea sa nu mai ai probleme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.