Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ati facut vreodata branza din lapte praf? Cum se face?

Raspuns mamica: "Da, mai intai faci laptele conform formulei de reconstituire, apoi cu doua pastile de calciu speciale de la farmacie, le pui in lapte in timp ce laptele este caldut si vei vedea cum incepe sa se imbranzeasca cum se incalzeste. Este foarte buna si contine foarte mult calciu."

Raspuns mamica: "Nu am facut niciodata din lapte praf insa se face tot cu pastile de calciu lactic. "La 500 ml apa, pui 75g lapte praf. Cand a fiert, pui 5 pastile de calciu lactic si lasi sa fiarba in continuare pana se branzeste (poti sa le pisezi ca sa se dizolve mai repede." Pastilute de calciu poti pune si mai putine ca tot se branzeste."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.