Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Cand ar trebui sa programez o ecografie?

Raspuns mamica: "In cazul in care sunteti deja insarcinata, ecografia se va face dupa ce medicul dumneavoastra ginecolog va consultat. In cazul in care nu sunteti inca insarcinata si vreti sa va faceti o ecografie, va trebui sa mergeti la medicul de familie si sa cereti o trimitere pentru a merge la ecograf. Nu strica sa faceti macar o ecografie pe an."

Raspuns mamica: "Daca sunteti insarcinata ecografiile se fac doar la cererea medicului tau ginecolog care iti monitorizeaza sarcina. El iti va spune cand trebuie facute, oricum nu trebuie sa le faci foarte dese ci la cateva luni si cele importante cea de morfologie asa ca nu te grabi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.