Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce parere aveti de antidepresive (medicamente)? Se merita a fi luate sau sa caut produse aturiste?

Raspuns mamica: "Imi cer scuze mamico... dar daca deja ai inceput sa iei antidepresive cred ca ai o problema cu nervii... cu concentrarea... cu familia. Sa inteleg ca medicul ti-a prescris antidepresivele? Daca asa a considerat, inseamna ca trebuie sa le iei. Sunt si tratamente naturiste foarte bune, dar e mai greu sa le iei daca deja iei medicamente."

Raspuns mamica: "Wow... te afli in aceasta situatie? Foarte ingrozitor! Imi pare rau... dar esti sigura ca trebuia sa ajungi la antidepresive? Devii repede dependenta de ele... si scapi foarte greu de dependenta. Mai bine incearca cu siropuri de la farmacie... sunt cateva tipuri din plante."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.