Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamico, ce crema de maini folosesti? E pe baza de plante sau plina de chimicale?

Raspuns mamica: "Recunosc ca de-a lungul timpului am testat destul de multe creme pentru maini, si mai scumpe si mai ieftine! De ceva timp sunt fidela unei creme de la cosmetic plant cu un pret foarte mic, doar 8.5 lei! E din ulei de masline si catina, dar extraordinar de buna."

Raspuns mamica: "Mamico... ca si mojoritatea femeilor si mamicilor sunt impotriva cremelor care contin chimicale. Singura crema pe care am folosit-o si inca o folosesc este crema hidratanta de la dove. Pana si copii mei o folosesc si suntem foarte multumiti de aceasta crema."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.