Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce prenume de baietel v-ar placea? Suntem in cautare :) Sa se potriveasca cu Padurar :)

Raspuns mamica: "Mie imi plac Daniel, Cristian, George, Valentin etc tu o sa alegi ce iti place si ce crezi tu ca suna bine! Sincer eu prefer prenume romanesti... mi se par asa ciudate cele de genul Yanis, Elias, Amira etc. dar parintele alege si trebuie sa se gandeasca ca cel mic va purta acel prenume toata viata."

Raspuns mamica: "Mamico.... acest lucru este foarte comp,icat. De cand am aflat ca sunt insarcinata si apoi am aflat ca voi avea un baietel prin minte mi-au trecut zeci de nume de baieti. Acum pe baietelul meu il cheama Tonica un nume luat dintr-un serial."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.