Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

ADHD sau probleme cu disciplina? Cum iti dai seama?

Raspuns mamica: "Exista o diferenta intre ADHD si disciplina. Un copil care are probleme cu disciplina, vorbeste urat, bruscheaza pe ceilalti, creeaza neplaceri... un copil cu ADHDeste diferit din cauza starilor de agitatie continua. Nu sta locului nu, te intelegi cu el sub nici o forma. Deranjeaza si tulbura linistea in clasa, are deficit de atentie nu se poate concentra asupra lectiilor... etc."

Raspuns mamica: "Este greu de spus deoarece simptomele sunt greu de interpretat. Daca copilul e agitat si se concentreaza greu poate sa fie vorba de acest sindrom. Insa nu trebuie sa tragem concluzii pripite pentru ca poate sa fie vorba doar de probleme specifice varstei. Cat despre cauze se presupune ca e vorba de factori genetici, alimentatie sau de mediu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.