Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cum se interpreteaza corect un test de sarcina ?

Raspuns mamica: "Pai trebuie facut de obicei dimineata cu prima urina, dar exista teste si pe care le poti face in timpul zilei. Daca ti-a aparut o liniuta atunci testul este negativ, deci nu esti insarcinata, daca apar 2 liniute atunci testul este pozitiv, deci esti insarcinata."

Raspuns mamica: "Toate testele de sarcina au instructiuni clare de utilizare. Unele din ele sunt cu liniute: o liniuta inseamna nu, doua inseamna da. Alte teste sunt cu culori: daca se coloreaza o anumita culoare inseamna ca esti insarcinata. Citeste foarte bine instructiunile!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.