Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce fel de apa le dati sa bea puiutilor vostri? Eu sincer nu mai am incredere in nici o marca!

Raspuns mamica: "Buna ziua. Eu i-am dat fetitei mele, care acum are 1 an si 7 luni, apa rece fiarta si racita inca de la 6 luni; pana atunci ii dadeam ceai pentru colici. Dupa 8 luni i-am introdus apa plata... dar mai am momente cand si acum ii dau apa rece de la robinet fiarta si racita."

Raspuns mamica: "Am un baietel de 4 ani. Acum ii dau apa de la fantana proprie din curte. Cand a fost mai micut ii dadeam apa plata Dorna. Am inceput sa-i dau apa de la varsta de 4 luni, atunci cand nu-i mai dadeam doar lapte matern si am inceput diversificarea cu alimente."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.