Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Laptele de capra este mai indicat pentru copil decat laptele de vaca ?

Raspuns mamica: "De obicei cel mai indicat si cam singurul indicatar trebui sa fie cel de san sau cel praf si pasteurizat. Laptele de vaca sau capra este bun, dar este foarte periculos datorita in primul rand cantitatii de sare ridicata si apoi deoarece nu este pasteurizat are cam multe bacterii."

Raspuns mamica: "Daca este sa alegi intre cel de vaca si cel de capra, da este mai bun cel de capra, are foarte multe proprietati etc., totusi nu este bine sa ii dai din primele luni, daca alegi sa il dai mai tarziu intreaba medicul cum trebuie sa-i dai pentru ca trebuie diluat, nu se da copilului lapte nediluat daca este mic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.