Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ati suferit vreodata de sindromul intestinului iritabil?

Raspuns mamica: "Din ce stiu eu, nu am suferit de acest sindrom de intestin iritabil. Desi, acum cititind mai multe despre el poate eu am fost intr-o faza incipienta, sau doar a fost o sila problema la mine. Am avut o perioada buna dupa ce am nascut al doilea copil in care m-a durut foarte tare burta, si cand ma constipam, cand ma deranjam la stomac. Oricum, mie mi-a trecut cam dupa o luna problema asta, fara niciun tratament."

Raspuns mamica: "Nu, dar am auzit ca e destul de suparator ! Simti o senzatie de balonare, scaunele se modifica ca marime si consistenta, dureri abdominale ! Problema poate fi diferita de la o persoana la alta ca simptome si durata ! "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.