Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum se manifesta varum bilateral?

Raspuns mamica: "Genul varum bilateral este o deviatie a picioarelor, mai exact a gambei, scotand genunchiul in exterior sau mai popular "paranteza picioarelor". De obicei se manifesta la copiii pana in un an si jumatate si nu este dureros. Se numeste Bilateral pentru ca deformatia este prezenta la ambele picioare."

Raspuns mamica: "Varum bilateral este o deviatie a gambei spre interior si genunchiul iesit in afata. Mare atentie, aceasta deviatie ar trebui sa se corecteze pana la varsta de 18 luni. Daca nu se corecteaza poate fi consecinta unei boli osoase si anume rahitism. Tratamentul este doar interventia chirurgicala.."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.