Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Copilul nu se mai misca - ce se intampla?

Raspuns mamica: "Am trecut si eu prin aceasi situatie, acelasi cosmar. Insa ii multumim lui Dumnezeu ca am trecut cu bine peste acest obstacol si suntem amandoua sanatoase. Mie mi s-a rupt apa in momentul in care faceam baie, nestiind, iar copilul a stat pe uscat cateva ore bune. Mi s-a facut cezariana de urgenta din cauza ca se sufoca. La tine sper sa doarma si sa nu aibe chef pur si simplu sa se miste."

Raspuns mamica: "Cat timp nu s-a miscat? Daca nu simti cateva ore, maxim, maxim 12 ore zi sa zic cred ca nu e nimic in neregula, la mine de exemplu nu s-a miscat intr-o zi ca statusem aplecata cateva ore bune si probabil nu i-a priit asta foarte bine, sau l-am obosit, dar daca nu se misca mai mult timp trebuie mers urgent la medic, mai ales in ultimele luni misca zilnic, mai tot timpul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.