Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Foliile si crema cu spermicide lubrifiaza tractul vaginal ?

Raspuns mamica: "Da, din cate am mai citit eu pe ici pe acolo... nu folosesc asa ca nu stiu prea multe, insa stiu ca unele se pot folosi ca si lubrifiant pe langa faptul ca protejeaza impotriva unei sarcini nedorite, dar nu protejeaza impotriva bolilor cu transmitere sexuala."

Raspuns mamica: "In prospect asa scrie. Din surse sigure nu iti pot spune. Am folosit si eu o data, din curiozitate, dar am renuntat. Nu era ceva care sa mi se potriveasca. Sunt contraceptive care protejeaza doar impotriva sarcinii, fara a avea vreun efect in cazul bolilor cu transmitere sexuala."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.