Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce v-ati propus pentru Sfintele Pasti avand in vedere ca, daca de Craciun nu am prea avut parte de zapada, s-ar putea sa avem de Pasti?

Raspuns mamica: "Noi ne-am propus sa iesim la un gratar... O mica intrunire de famile... dar la meteo sa anuntat ca va fi rece... ca vor fi ploi.... deci e posibil sa stam cuminti acasa..... dar ce sa caute zapada in luna aprilie? Ar fi super... dar nu cred ca va fi."

Raspuns mamica: "Totusi sa speram ca nu in ceea ce priveste zapada de paste. Eu spersa fie soare si frumos. De propus ceva special nu ne-am propus, doar traditionala masa in familie si, daca vremea ne ajuta, probabil vom iesi la un gratar in a doua zi de paste cu copii si prietenii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.