Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Tocmai am aflat astazi ca sunt insarcinata. Am uitat sa iau pilula acum trei saptamani si am luat pastila de a doua zi. Poate sa-mi afecteze copilul?

Raspuns mamica: "La fel s-a intamplat si la mine; am luat pastila de a doua zi si am aflat ca sunt insarcinata apoi, nu cred ca se intampla nimic, eu nu am avut nici o problema, fetita mea e sanatoasa, sarcina a decurs normal, nu are nicio problema de sanatate si totul a decurs normal."

Raspuns mamica: "Nu cred ca pastiluta de a doua zi dupa actul sexual neprotejat va va afecta sarcina sau bebelusul. Nu sunt nici pastilele de a doua zi 100% sigure, asa cum a fost si in cazul dumneavoastra. La ecografie va va spune daca e totul in regula cu micutul, desi nu cred ca vor fi probleme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.