Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ficatul nu doare!!! Corect, am auzit asta de multe ori .... si atunci ce inseamna durerile in dreapta?

Raspuns mamica: "Da, asa este, este impropriu zis ca ficatul doare. Durerea pe care o simtim in zona ficatului este un semn clar de oboseala, un semn ca am cam esxagerat cu munca fizica, cu lispsa de somn, cu stresul, poate chiar si cu tigarile sau cu alcoolul. De asemnea si alimentatia proasta duce la o asa durere. In aceste caauri ficatulnu mai face fata cerintelor organismului, bila secretata nu mai este atat de eficienta."

Raspuns mamica: "Adevarat ... cel putin asa am auzit si eu ca ficatul nu doare ! Durerea poate fi de la stomac si radiaza spre ficat, poti avea probleme cu bila (fierea si sa crezi ca e ficatul... asa a patit mama mea si a fost operata de fiere ! Mergi la medic o sa vezi de la ce e durerea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.