Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce plage copilul meu mai tot timpul?

Raspuns mamica: "Nu e bine daca copilul plange mai tot timpul, trebuie sa gasesti cauza si de aceea iti recomand sa consulti medicul pediatru; copilul poate plange din cauza colicilor si in acest caz ar trebui sa-i dai ceva pentru colici sau poate sa aiba ceva, sa-l doara, sa fie flamand."

Raspuns mamica: "Nu e bine ca bebe sa planga tot timpul - trebuie sa aiba vreun motiv. Vezi situatiile in care plange si analizeaza fiecare situatie in parte - vei invata sa-i descifrezi plansul - vei sti cand plange de foame, de durere, ca trebuie schimbat scutecul sau cand plange doar pentru a fi in mijlocul atentiei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.