Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copilul meu uda patul - cum pot preveni acest lucru?

Raspuns mamica: "Puteti preveni udarea patului punandu-i un pampers uscat inainte de culcare si suplimentar ii puteti pune si un scutec absorbant in patut peste lenjerie.Aveti grija sa nu bea multe lichide inainte de culcare pentru a nu umple la refuz pampersul/udand si patul in acelasi timp."

Raspuns mamica: "Trebuie ca inainte de a se culca sa il pui pe olita sa isi faca nevoile, dupa care pe timpul noptii sa te trezesti si sa il mai pui o data pe olita in functie de ora la care s-a culcat. Eu asa fac cu fetita mea, dar acum face o data pe noapte inainte cand era cu pampers facea cred ca de trei patru ori."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.