Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Credeti ca copilasii care au in jur si bunici sunt mai rasfatati?

Raspuns mamica: "Intr-adevar, copii au mai multa atentie cand sunt in preajma bunicilor, dar nu cred ca este un lucru rau; este benefic pentru ei lucrul acesta. Bunicii sunt mult mai maturi decat parintii si le pot da copiilor sfaturi foarte bune si o copilarie frumoasa. Eu ma bucur ca am avut ocazia sa impart copilaria cu bunicii mei si nu as da acei ani pentru nimic in lume."

Raspuns mamica: "Nu cred ca are vreo relevanta pentru ca depinde de bunici, sunt bunici care isi rasfata nepotii si bunici care ii educa "ca la carte", noi avem un astfe bunic care incearca sa isi educe nepotii, ii invata poezii, le citeste, insa nu exagereaza cu dragostea desi copiii mei stiu ca ii iubesc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.