Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

V-ati inscrie vreuna la emisiunea schimb de mame? Ce parere aveti?

Raspuns mamica: "Sincer nu ma ingozesc ce vad. Sunt mame trimise in niste case mizerabile pline de insecte si de microbi si foarte multe altele. Si respectivii barbati ii fac pe sefii supremi. Nu nu categorig nu as rezista sa ma duc sa curat mizeria altora. Plus ca nu duc lipsa de bani ."

Raspuns mamica: "Nu m-as inscrie.... personal mie nu imi place aceasta emisiune. Este o emisiune in care mizeriile din fiecare casa ies la iveala in cel mai urat mod posibil, adica televizate... nu contesta nimeni ca mamele care i-au parte la aceasta emisiune nu ar fi gospodine, dar unele dintre ele sunt de o nesimtire rara. Adica fac tot posibilul sa le injoseasca in ultimul hal pe cele in casa in care ajung. Eu as prefera sa-mi spal rufele in familie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.