Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Vine 1 martie. Ce fel de martisoare luati pentru gradi? Sau le faceti acasa?

Raspuns mamica: "Eu cred ca martisoarele nu mai sunt atragatoare pentru educatoare/invatatoare, deci nu le mai cumpar. Le iau in schimb flori la care atasez un snur mai grosut alb/rosu. Am vazut parinti ca iau cadouri pentru 1 martie, eu consider ca florile sunt specifice acestei ocazii, doar sarbatorim venirea primaverii."

Raspuns mamica: "Copiii deja au facut martisoare. Imi pare rau ca nu am cum sa atasez cateva fotografii pentru a va arata ce frumoase au iesit. Eu consider ca un martisor facut de un copil are valoare mai mare decat unul cumparat. Mai ales pentru colegi, care sigur le pastreaza acasa intr-o cutiuta. Pentru doamna lucrusorul realizat de cel mic inseamna mult. Puteti sa-l daruiti alaturi de o floare, daca vi se pare ca nu e suficient. Eu daruiesc doar flori in ghiveci, deoarece mi-e mila de cele taiate, care in 3-4 zile se ofilesc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.