Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce cadou si-ar dori o mamica de 8 Martie? De la sot si de la copii?

Raspuns mamica: "Eu nu sunt pretentioasa, imi plac florile, deci sotul musai sa-mi aduca flori :) , atat. Iar fetita imi face la gradinita felicitari (ii ajuta educatoarea) si tocmai au facut si poze tip felicitare cu mesaj pentru ziua mamei. Felicitarile astea sunt cele mai frumoase amintiri, le pastrez si pe cele de la baiat."

Raspuns mamica: "Eu imi doresc sa merg undeva in oras, la plimbare cu fetita si sotul meu. Sa nu merg la serviciu in acea zi (bineinteles ca trebuie sa merg). Vreau sa primesc flori de la sotul meu si multi multi pupici de la fetita mea care ma face o mamica atat de fericita."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.