Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Ce se intampla daca travaliul nu incepe dupa ce mi se rupe apa?

Raspuns mamica: "Dupa ce ti se rupe apa pot sa treaca si cateva zile pana sa intri in travaliu, dar daca ti s-a rupt apa si ai depasit si termenul cel mai probabil medicul iti va induce travaliul, ori cu cu ajutorul perfuziei cu oxitocina sau cu ulei de ricin etc. sau ti se va face cezariana."

Raspuns mamica: "Daca ti se rupe apa si nu intri in travaliu in maximum 2-3 zile, ar fi bine sa mergi la medic pentru a-ti induce travaliul si implicit pentru a-ti declansa nasterea. Copilul nu e bine sa stea pe uscat. Iti va fi greu si tie si lui sa iasa. Mai bine previi decat sa regreti mai tarziu. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.