Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Care urina se foloseste pentru testul de sarcina?

Raspuns mamica: "Normal ar trebui cea de dimineata, adica primul jet in toaleta si urmatorul untr-un pahar de unica folosinta, dar mai nou au aparut pe piata de ceva timp teste de sarcina care le poti face la orice ora. Eu testul de sarcina l-am facut dimineata si am mai facut unul si seara, ambele au fost pozitive."

Raspuns mamica: "Pentru ca testul sa iasa cat mai corect ar trebui sa va faceti testul dimineata. Cel mai indicat ar fii sa folositi urina de dimineata. Dar exista si teste care nu trebuiesc facute dimineata si in orice ora din zi, dar sunt mult mai scumpe. Daca folositi testul Barza este indicata urina de dimineata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.