Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Stresul poate afecta in mod negativ sarcina ?

Raspuns mamica: "Stresul poate fi foarte nociv in sarcina si s-a demonstrat ca bebelusii care provin din mame stresate pot deveni superactivi, sau pot suferi de diabet si pot avea probleme emotionale. De asemenea pot suferi si de probleme la inima cu timpul si stiu ca se poate transmite si la 2-3 generatii de copii."

Raspuns mamica: "Stresul nu este bun in general. In sarcina trebuie sa incerci sa te controlezi cat poti de mult, iti afecteaza fatul iar dupa nastere va fi foarte agitat. Conteaza mult ce mamanci in sarcina si dupa nastere ptr ca alimentezi si pe bebe cu mancarea care tu o mananci."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.