Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Clipitul foarte des poate fi considerat tic nervos ?

Raspuns mamica: "De obicei eu stiu ca astfel de problema se solutioneaza la oftalmolog. Sunteti sigura ca e doar un tic nervos? Eu am avut problema asta si am fost diagnosticata cu conjunctivita. Mi s-au dat niste picaturi si mi-a trecut. Asta pt ca am avut o forma usoara. Inca o cauza mai poate fi uitatul la tv de aproape, si foarte mult timp. Mergeti totusi la medic...Parerea mea.."

Raspuns mamica: "Daca ai fost la specialist si acea persoana ti-a confirmat ca nu sunt probleme la ochisori, atunci da clipitul foarte des poate fi considerat un tic. Intr-adevar consultatia oftalmologica la copii este mai dificila dar nu imposibila. Gasiti un medic care are rabdare cu ei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.