Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

A nascut cineva natural dupa ce a avut doua cezariene?

Raspuns mamica: "Din cate stiu eu nu, deoarece este periculos. Este riscant si dupa o singura cezariana sa nasti pe cale naturala deoarece ti se poate rupe operatia, dar mai ales dupa doua cezariane. Nu cred ca doctorul tau ginecolog isi va asuma un risc destul de ridicat."

Raspuns mamica: "Nu cred ca se poate dupa doua cezariene sa nasti natural, si asa e cu risc a treia cezariana, nu cred ca gasesti tu un doctor specialist sa te lase sa faci asa ceva, si la a treia cezariana trebuie sa spui doctorului sa-ti lege trompele, nu mai ai voie de al 4 copil."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.