Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce metode naturale de combatere a coropisnitelor stiti? Ma exaspereaza... imi taie tot prin gradina si vreau sa mancam eco.

Raspuns mamica: "Eu nu prea am avut probleme cu coropisnitele. Nu am avut cazuri in care sa imi gasesc gradina taiata (plantele). Intreaba un specialist din agricultura ce se poate face in acest caz dar nu cred ca poti face ceva pentru ca ele stau sub pamant. Sunt si eu curioasa ce se poate face."

Raspuns mamica: "Mamei mele i-au retezat toate rasadurile din rasadnita. Sunt ceva de speriat. Uite ce metoda a inceput sa foloseasca ea si se pare ca da rezultate: baga borcane in pamant asa incat gura lor sa fie la nivelul solului si apoi le umple cu bere; coropisnitele vor fi atrase de umezeala si miros... deci le cam place berea!!! Poti sa incerci si o sa vezi ca are rezultate! Pe de alta parte, tu sti ca solutii chimice gasesti cu carul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.