Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Fimoza se trateaza singura sau trebuie intervenit chirurgical, ce stiti despre ea ?

Raspuns mamica: "Fimoza afecteaza baietelul si se manifesta prin faptul ca preputu, adica pielita, nu se retrage complet la baza glandului masculin - a putulicii. Acest lucru impiedica copilul sa urineze corect, si aici apar dureri. Pentru impiedicarea aparitiei fimozei unii medici recomanda mamicilor de baietei, ca la baita sa incerce treptat sa decaloteze putulica, sa indeparteze pielicica, sa o taga spre baza, astfel evitandu-se mai tarziu o eventuala interventie chirurgicala. "

Raspuns mamica: "Cel mai bine inca de la prima baita trebuie decalotata putica, eu cel putin asa am facut si baietelul meu nu are nici o problema. Fimoza nu se trateaza singura doar trebuie sa mergi la un medic si daca e la inceput se poate incerca cu un unguient, daca nu e benefic atunci se ajunge la operatie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.