Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ce este Preeclampsia, si care sunt cauzele ei si riscurile?

Raspuns mamica: "Preeclampsia se produce cand tensiunea sangvina a femeii creste si nu afecteaza decat un procent mic dintre femei si cele care sunt insarcinate cu gemeni. Stiu ca unele femei au tensiunea ridicata circa doua saptamani dupa nasterte si altele au nevoie de tratament."

Raspuns mamica: "Preeclampsia este o complicatia ce apare in timpul sarcinii, de obicei dupa saptamana 20 de sarcina. Se caracterizeaza prin cresterea tensiunii arteriale si de obicei umflarea picioarelor, retentia de apa in tesuturi. Femeile peste 35 de ani, femeile obeze au risc mai crescut de preeclampsie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.