Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

La cate kilograme pot pune copilului pampers cu numarul 5 ?

Raspuns mamica: "Mami, vezi ca scrie pe pachet. Din ce imi aduc aminte parca numarul 5 se folosea la copii cu kilograme cuprinse intre 11 si 25. Cel mai bine este sa te duci in magazin si sa verifici chiar tu ce scrie pe pachet pentru ca pentru fiecare numar scrie si numarul de kilograme pe care trebuie sa-l aiba copilul."

Raspuns mamica: "Mami, pe pachetul de pamapersi scrie undeva pe ambalaj numarul de kilograme, indiferent de marca scutecului. Noi nu am folosit nr 5 ca baiatul este mai slabut de fel si am ajuns maxim la 4, dar am trecut apoi la olita (pe la 2 ani si 11 luni). Dava nu ma insel, cum imi amintesc eu ce am vazut prin magazine nr 5 ar fi pentru copii intre 11 si 25 de kg. Dar daca nr 4 ii vine mai bine, chiar daca poate ti se pare tie ca ii este stramt, important e ca cel mic sa aiba posibilitate de miscare in voie. Poate insa treceti la olita fara sa mai folositi pampersi, indiferent de marimea lor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.