Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Bebele tau la cate luni a stat singurel in fund? La 9 luni ar fi prea tarziu? Am primit o recomandare de la pediatra sa-l pun zilnic cate 20 de minute in scaunelul de masa.

Raspuns mamica: "Posibil ca bebelusl tau sa fie mai lenes sau e mai grasunel... Fa cum ti-a zis doctorul pediatru si mai poti sa te joci cu el ajutandu-l sa se ridice tinandu-se de mainile tale sau cand se uita la tv aseaza-l sprijinit de o perna. Masaj sa ii faci zilnic. La mine din punctul asta de vedere (statul in fundulet), copiii au stat devreme - baiatul pe la 4 luni, fata pe la 6 luni. Insa fata a mers abia la 1 an si 2 luni (cu ajutor), si i-a iesit primul dinte tot cam atunci."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.