Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce ar trebui sa fac cand plange bebelusul meu?

Raspuns mamica: "Cred ca mai intai va trebui sa il linistiti si sa aflati din ce motiv plange. Un bebelus poate plange din mai multe motive - ii este foame, sete, trebuie schimbat, are colici, ii iese un dintisor sau pur si simplu vrea sa fie in centrul atentiei sau vrea afectiune."

Raspuns mamica: "Trebuie mai intai sa iti dai seama de ce plange, care este motivul, poate trebuie schimbat sau poate ii este foame, sau il doare ceva. Poate plange si din nevoia de afi alintat, leganat luat in brate. Acum dumneavoastra decideti daca vreti sa il luati in brate pentru a-l linisti sau nu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.