Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamica, te-ai gandit (in cazul in care nu ai deja) sa iti cumperi o masina de spalat vase? Crezi ca se merita?

Raspuns mamica: "Nu am si m-am gandit, dar eu sunt genul care nu suporta sa vada macar o singura farfurie in chiuveta! Din acest motiv nu imi cumpar o astfel de masina! Nu suport sa adun nu stiu cate vase pana se umple o masina si nici nu imi permit sa o pornesc cu trei farfurii."

Raspuns mamica: "Din pacate nu am si de multe ori as prefera sa nu se mai adune atatea vase in chiuveta..... nu-mi place sa le vad claie peste gramada....prefer sa le spal, la o masina de spalat ar trebui sa strang mai multe vase ,ca sa am ce spala, nu sa pornesc masina pentru un pahar si o farfurie; nu cred ca s-ar merita.... parerea mea...."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.