Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Am vazut o oferta de munca "Au Pair" in Anglia. Ati avut cunostinte, mamici, care au fost? Se merita? Financiar vorbind.

Raspuns mamica: "Am cunostinte care muncesc in Anglia si atat..:) Bineinteles ca se merita atat timp cat esti sigura si nu sunt tepe ofertele astea. Desi este destul de greu sa ajungi In Anglia fara ajutorul cuiva sau o specialitate ... Nu este chiar usor sa ai grija de anumite persoane."

Raspuns mamica: "Financiar vorbind, merita. Nici nu ai cum sa compari castigul din tara cu cel din Anglia. Dar depinde unde ai vazut oferta. Iti spun sigur ca mai mult de 90% din ofertele gasite pe net sunt niste mari tepe. Daca ti se cer bani inainte, nu risca, deoarece nu-i vei mai vedea si nici la lucru nu ajungi. Am verificat cateva firme (am luat legatura cu cei ce ar fi vrut sa plece) si am ramas cu un gust amar. Si-asa cei ce vor sa mearga la lucru sunt saraci, firmle astea vor sa-i saraceasca de tot."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.