Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Aveti jucarii inteligente in casa pentru cel mic? Care sunt?

Raspuns mamica: "Eu cred ca majoritatea jucariilor sunt inteligente si asta pentru ca copiii sunt inteligenti, ei au o imaginatie bogata si dintr-o simpla jucarie poate face ceva super. Dar ca si jucarii care ii ajuta sa isi dezvolte cunoistintele, limbajul etc.; am cumaprat testoasa karaoke pentru cel mare si o tableta (gen jucarie) in lb engleza, pentru cea mica un catelus vorbitor etc."

Raspuns mamica: "Jucarii inteligente sau jucarii care sa stimuleze inteligenta? Cele inteligente, gen tableta, sunt, intr-un anumit fel, loctiitor de parinte: dau explicatii, exprima cerinte, ofera modele. Cele ce stimuleaza inteligenta (din care fac parte si jucariile inteligente) sunt cele ce pun copilul sa rezolve anumite situatii: puzzle, jocuri de incastrare, jocuri matematice. Noi nu ne permitem jucarii inteligente, deoarece au un pret destul de ridicat. Dar copiilor mei le-ar face placere sa le foloseasca."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.