Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum reusiti sa taiati unghiutele lui bebe? Aveti un truc sau pur si simplu e el cuminte si nu e nevoie de asa ceva.

Raspuns mamica: "Eu mami, sunt o fericita si o norocoasa, nu avem nici un fel de problema cu taiatul unghiutelor. Fetita mea sta foarte cuminte pana i le tai si la manute si la picioruse. Dar am vazut si copii care nu stau decat tinuti si tipa, oau, incearca sa vorbesti cu el in timp ce i le tai sa ii spui ca dupa ce le taiati va veti juca."

Raspuns mamica: "Noi avem probleme cu taiatul unghiutelor de la picioare. Plange si nu suporta sa i le tai, dar cum totusi trebuiesc taiate inventez pe moment un cantecel sau poezioara amuzante in care eroii sunt degetele ei, asa uita de discomfortul cauzat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.