Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cum ai reusit sa scapi de greturile din sarcina?

Raspuns mamica: "Numai cand ma gandesc la acele momente pur si simplu ma apuca panica. Din pacate nu am reusit sa scap de aceasta problema. Am incercat diverse remedii, medicamente, vizite pe la doctori dar nimic, absolut nimic nu a avut efect. A fost foarte greu dar am trecut."

Raspuns mamica: "Am incercat sa consum alimente fara grasimi si am baut ceaib de ghimbir si apa cu lamaie. Bine, eu la prima sarcina am avut greturi pana pe la vreo 8 luni (sarcina toxica) si cele enumerate m-au ajutat cat de cat. Am incercat sa brau cat mai milte lichide si am incercat sa mananc mai multe fructe si legume."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.