Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce parere aveti despre hainele de copii de la second hand?

Raspuns mamica: "Pot sa recunosc ca cumpar haine de la second hand pentru copii mei. Imi permit sa le cumpar mai ales ca acum sunt mai marisori si au nevoie de mult mai multe haine. De fapt cumpar cam pentru toti membrii familiei. Ehe... cate haine de firma frumoase si noi si ieftine am cumparat de la second!"

Raspuns mamica: "Pai nu prea cumpar pentru cea mica. Dar ori ca iti da haine o cunostinta sau vecina tot aia e. Oricum trebuie sa fie bine spalate si calcate. Pentru cei care nu isi permit, ce sa faca, cumpara de la second hand, sunt nevoiti. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.