Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Seara... la ce ora se da stingerea in camera copiilor? La noi in jur de 21.30.

Raspuns mamica: "La mine bebe are patut in dormitor la noi! Dam stingerea dupa ce adoarme! Orele sunt diferite in functie de cat de obosita este! Are si seri cand adoarme dupa ora 22... spre disperarea mea! Are zile ai zile... cand va mai creste putin vom incerca sa fixam o ora."

Raspuns mamica: "Cam in jur de aceeasi ora se da stingerea si la noi. Iar in unele seri cand sunt mai obositi de la scoala si gradinita stingerea se da chiar si pe la 20.30-21.00. Mi se apre important ca micutii mei sa fie odihniti a doua zi pentru scoala si gradinita."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.