Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Micutul meu in varsta de 6 zile nu a avut scaun astazi, ce ar trebui sa fac?

Raspuns mamica: "Nu este obligatoriu sa aiba scaun insa trebuie sa urineze. Atat timp cat urineaza e ok. Totusi a mancat suficient? Pentru ca daca alaptezi de regula copiii ies cu scaunul mai des, insa daca e constipat e posibil sa nu iasa si 3 zile, plus ca copilul trebuie sa se mai curete la varsta asta, daca nu iese nici maine suna pediatrul."

Raspuns mamica: "Daca nu a avut scaun o zi, nu este sfarsitul lumii, poate avea scaun o data la doua zile, este important sa urineze. Despre faza aceea cum nou nascutii se curata si fac caca des, organismul este diferit, poate ca s-a curatat deja. Mai asteapta sigur va avea maine scaun."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.