Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Imi puteti recomanda filmulete pentru dezvoltare personala? Pentru un adolescent "fara o directie" la acest moment :)

Raspuns mamica: "Tinand cont ca este adolescent, de mare ajutor ar fi filmul ,,Forest Gump,, Un film extraordinar tinand cont ca acesta, in ciuda handicapului sau lupta sa duca o viata normala, se casatoreste si apoi lupta pt binele copilului. Un alt film la fel de bun ,,The Pursuit of Happyness ,, Un film motivational ce il invata ce e aceea motivatie, curaj si cu siguranta lupta, sa nu renunte indiferent cat de greu este !"

Raspuns mamica: "Sunt fan filme motivationale. Recomand Good Will Hunting, Door to Door, The Pursuit of Happyness, La Vita e Bella (ôLife is beautiful titlul englez) Sunt filme cu lectii de viata, superbe care merita vazute si din care avem de invatat. Daca adolescentul tau vrea sa le vada, incurajeaza-l este super."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.