Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cum credeti ca o femeie este insarcinata ?

Raspuns mamica: "In primul rand, pana la celelalte semne vizibile cum ar fi burtica, spatele putin latit, o femeie insarcinata este mai frumoasa si mai sensibila. Radiaza in jurul ei a fericire. Pieptul e mai voluptos, iar ea e mai increzatoare in propia persoana si in viata in general."

Raspuns mamica: "Pai cand ii vad burta cred ca imi dau seama pe loc. Alte simptome ar fi: cand vad ca ii este greata sau vomita sau i se face rau de la vreun anumit miros de parfum sau i se face rau de la mancare; sau alt simptom ar fi daca ameteste sau are pofta de ceva anume ... cred ca depinde de femeie, la unele nici nu simti ca sunt insarcinate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.