Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cand este recomandat sa facem prima vizita la copiilor a stomatolog ?

Raspuns mamica: "Siam ca e bine atunci cand erupe primul dinte, dar daca nu mergem atunci cica e bine sa mergem macar la un an de viata al copilului ! Dupa varsta de un an trebuie mers la control din 6 in 6 luni ! Trebuie atentie sporita atunci cand se schimba dintii de lapte !"

Raspuns mamica: "Noi am vizitat stomatologul... adica cei doi copii ai mei... dupa ce le-a iesit cam toti dintisorii de lapte... aveau gingiile cam inglamate si nu stiam sigur ce este. Ne-a lamurit ca totul este normal... sa lasam natura sa-si urmeze cursul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.