Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce fetitei mele ii creste parul greu ? Nu inteleg .

Raspuns mamica: "Sunt perioade de crestere. Fetitei mele i-a crescut parul destul de repede pana la 7 ani. Il avea pana la fund, cu toate ca l-am tuns de vreo 3 ori in 5 ani. Dupa aceea, tot mai greu. Acum are 11 ani si de vreo 2 ani ne straduim sa-l "lungim", dar creste foarte greu. Presupun ca si hormonii de crestere isi spun cuvantul. Am auzit ca trebuie sa-l tai cand e luna in crestere, ca sa creasca mai repede. O fi vreo superstitie...nu stiu."

Raspuns mamica: "Cred ca este inca prea mica ca sa-ti faci probleme cu privire la acest aspect. Nu e relevant acest aspect pana la varsta de un an. Daca intr-adevar simti ca e ceve in neregula cel mai indicat este sa mergi la medic. Eu la baiat am avut aceasta problema insa dupa un an s-a rezolvat totutl. El nici nu prea are pe cine mosteni pentru ca nici eu si nici sotul nu avem par foarte des."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.