Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

La cat timp dupa nastere se face primul vaccin, si care?

Raspuns mamica: "In primul rand ii va face vaccinul acela care il avem cu totii pe bratul drept ca o floricica, inca din primele 3 zile de nastere, la maternitate. Apoi urmeaza doua vaccinuri la doua luni, facute la cabinetul medicului pediatru de care apartine bebe (gratuite)."

Raspuns mamica: "Primul vaccin pentru bebe se face la 3 zile de la nastere BCG-l, il face medicul neonatolog bebelusului in maternitate. Cand am nascut a fost criza de acest vaccin si ne-a zis medicul ca putem sa il facem bebelului si mai tarziu. Dozele care le-au avut nu au fost suficente ptr toti bebelusii si nu au avut sa le trimita altele pana sa iesim din maternitate si din acest motiv ne-au zis ca mamicile la care bebelul nu a fost vaccinat sa se astepte sa fie rechemate si sa nu se sperie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.