Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce este tromboza? Stie cineva in ce consta tratarea ei?

Raspuns mamica: "Se pare ca este vorba de un cheag de sange format la nivelul venelor. Se intalneste cel mai adesea la nivelul membrelor inferioare. Lucrurile s-ar complica in momentul in care acest cheag ar migra de la acest nivel in circulatia pulmonara. Tratamentul, zice doamna doctor Lacramioara Petrescu de la Medlife, ar consta in medicamnetele anticoagulante."

Raspuns mamica: "Tromboza inseamna formarea unui cheg de sange ce contine globule albe, fibrine si plachete. Ca si tratament se iau medicamente care inhiba vitamina k vitamina k are rol de coagulare al sangelui), anticoagulante ca heparina, acid acetilsalicilic (aspirina). In cazuri grave se poate ajunge la operatie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.