Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Buna, as vrea sa stiu daca poti avea menstruatie peste sarcina?

Raspuns mamica: "Da se intampla sa ai menstruatie peste sarcina. Au fost cazuri in care menstruatia a aparut si in cazul sarcinii. Cel mai bine ar fi, daca ai banuieli ca esti insarcinata, sa iti faci un test de sarcina. Este sigur 99.99 %. Macar te linistesti!"

Raspuns mamica: "Da, este posibil sa se intample asa ceva. Cunosc caz cand si-a dat seama prea tarziu ca este insarcinata nici nu a avut simptome de greata, pofte, stare de oboseala sau de somn ca sa se alarmeze. A pastrat sarcina desi nu isi dorea ptr ca nu a vrut sa ii riste nimeni viata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.