Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cand pot sa foloseasca un scaunel de copii?

Raspuns mamica: "Dupa 1 an si 2-3 luni cu siguranta poate sa foloseasca scaunel special ptr copii. Daca ii cumperi din cel care are si manere sigur ii va fi drag sa stea in el. Poti sa ii cumperi olita gen scaun si atunci se familiarizeaza mai repede cu scaunul si roul lui in viata noastra."

Raspuns mamica: "Eu i-am luat scaunelul prima oara la varsta de un anisor, i-am luat unul cu manere si unul fara cu masuta. Ei intodeauna i-a placut cel fara manere deoarece era si mai micut si mai jos, cel cu manere nu am gasit decat destul de inalt si nu ii placea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.